fbpx
deltagraphix google reviews

Google Reviews για την Deltagraphix

Στην DELTAGRAPHIX εκτιμούμε πολύ τα σχόλια σας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι λένε οι πελάτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας.

Όλες οι κριτικές έχουν γίνει από τους πελάτες μας στο σύστημα της google.

DELTAGRAPHIX - Design • Print • Web IconDELTAGRAPHIX - Design • Print • Web

Κονδυλάκη 2, Ηράκλειο Κρήτης

4.9 43 reviews

 • Avatar ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΒΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 6 μήνες
  Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Προσοχή στη λεπτομέρεια και γρήγορη διεκπεραίωση … More για κάθε εργασία.
 • Avatar ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ★★★★★ 9 months ago
  Eυχαριστούμε πολύ τη DELTAGRAPHIX για τη μακροχρόνια συνεργασία!!Ευχαριστούμε … More για την άριστη δουλειά σας, τις ιδέες σας, τον επαγγελματισμό σας, την υπομονή και επιμονή σας για ότι σας ζητήσουμε!! Συνεχίστε έτσι ........γιατί η λεπτομέρεια κάνει πάντα τη διαφορά!!!
 • Avatar Alexandros Marinakis ★★★★★ πριν από 8 μήνες
  Άριστος σχεδιασμός project με άμεση παράδοση και σωστή εξυπηρέτηση. Μετά … More από χρόνια συνεργασίας δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ!!
 • Avatar dimoskav ★★★★★ πριν από 8 μήνες
  5 αστέρια στην επιχείρηση deltagraphix καθώς στα 10 χρόνια συνεργασίας μόνο … More καλά λόγια μπορώ να πω. Άριστη ποιότητα -
  γρήγορες παραδόσεις και κυρίως σωστός επαγγελματισμός καθώς δίνει προτάσεις και λύσεις για σωστή και στοχευμένη διαφήμιση.
 • Avatar zoumpoulia volonaki ★★★★★ πριν από 9 μήνες
  Εγώ ήμουν στο συμβούλιο του ορειβατικού συλλόγου Ηρακλείου για 14
  χρονιά
  … More και συνεργαζόμουν με την εταιρεία DELTAGRAPHIX για τουλάχιστον 12 χρόνια η συνεργασία μας με τον Γιώργο ήταν άψογη και η ποιότητα δουλείας του η καλύτερη και όλα στην ώρα τους. Εγώ σταμάτησα να είμαι στο συμβούλιο του ορειβατικού συλλόγου αλλά το νέο συμβούλιο εξακολουθεί να συνεργάζεται μέχρι και σήμερα με την εταιρεία DELTAGRAPHIX.
 • Avatar ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ★★★★★ 9 months ago
  Ευχάριστη και αποδοτική συνεργασία με συνέπεια και ενδιαφέρον για … More την εκλπήρωση του στόχου.
 • Avatar Ζωη Φλουρη ★★★★★ 9 months ago
  Μετά από 10 χρόνια άψογης συνεργασίας, με πάντα άριστο αποτέλεσμα, συνέπεια … More και σωστό σχεδιασμό. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να συνεργαστείτε με την Deltagraphix.
 • Avatar m.politaki POLITAKI ★★★★★ 10 months ago
  Έπειτα από 20 χρόνια σταθερής συνεργασίας,μπορούμε να σας προτείνουμε … More ανεπιφύλακτα την Deltagraphix! Η συνέπεια, η ποιότητα, το άρτιο αποτέλεσμα κάθε δουλειάς που της αναθέτουμε, η διάθεση που υπάρχει πάντα για ένα βήμα παραπέρα στην εξέλιξη, η γνώση, η τεχνογνωσία, η απίστευτη επικοινωνία και το προσωπικό ενδιαφέρον του δημιουργού της, Γιώργου Δραγουμανάκη, είναι λίγα από τα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε για να πραγματοποιήσετε την πρώτη συνεργασία με την Deltagraphix... Το αξίζει πραγματικά! Το ίδιο και η επιχείρησή σας!
 • Avatar KEN ★★★★★ 10 months ago
  Επαγγελματισμός, ευγένεια και αμεσότητα στην επικοινωνία. Διαφορετικές … More προτάσεις και πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας.
  Συνέπεια στους χρόνους παράδοση των προϊόντων.
 • Ένας χρήστης του Google ★★★★★ 10 months ago
  Επαγγελματισμός, ευγένεια και αμεσότητα στην επικοινωνία. Διαφορετικές … More προτάσεις και πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας.
  Συνέπεια στους χρόνους παράδοση των προϊόντων.
 • Avatar Vangelis Kostakis ★★★★★ 10 months ago
  Ευχαριστώ πάρα πολύ την Deltagraphix desing για την άψογη μακρόχρονη συνεργασία … More .Συστήνεται ανεπιφύλακτα .....
 • Avatar MIKE KARATARAKIS ★★★★★ πριν από 10 μήνες
  Ποιότητα ανθρώπου, υπόδειγμα επαγγελματία. Αν και η μακροχρόνια φιλία … More που με συνδέει με τον Γιώργο ίσως αποδυναμώνει, ως μη αντικειμενική, την κριτική μου, θεωρώ ότι την αξιοπιστία, την υπομονή, την υπευθυνότητα και την τιμιότητα του θα μπορέσει κάποιος να τα διακρίνει από τα πρώτα λεπτά μιας συνεργασίας.
  Γιώργο να σαι πάντα καλά και σε ευχαριστώ για τη ανεκτίμητη βοήθειά σου στην καινούρια δουλειά που ετοιμάζω όπως και για τα ταχύρυθμα «σεμινάρια» φωτογραφίας που μου παρέδωσες. Δεν είναι και εύκολο πράγμα ένας άνθρωπος που δεν είχε πατήσει ποτέ το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής, να σου παραδίνει συμπαθητικές όπως λες φωτογραφίες.
 • Avatar amkea amkea ★★★★★ 10 months ago
  Πρωτοποριακός σχεδιασμός της εταιρικής μας ταυτότητας.Σωστός συνδυασμός … More χρωμάτων για τον διαχωρισμό των προϊόντων μας. Ευχαριστούμε για την δημιουργία και την σωστή προθώηση SEO της ιστοσελιδας μας! Σε ελάχιστο χρόνο η σελίδα μας βρέθηκε πρώτη στην κατηγορία της στην Ελλάδα. Άψογη συνεργασία με όλη την ομάδα και πολύ καλό συντονισμό!!! Η περαιτέρω μας συνεργασία είναι δεδομένη!!! Συστήνουμε την deltagraphix ανεπιφύλακτα!!!
 • Avatar En Logo Therapeia ★★★★★ 11 months ago
  Συνεπείς και αποτελεσματικοί , σίγουρα μια αξιόπιστη επιλογή για … More επαγγελματίες που αποζητούν ποιοτικές υπηρεσίες.
 • Avatar Georgios Kydonakis ★★★★★ 11 months ago
  Πράγματι άψογη εξυπηρέτηση και αληθινός επαγγελματισμός. Η επικοινωνία … More ήταν άμεση καθ'όλη τη διάρκεια της δουλειάς και το αποτέλεσμα στην εκτύπωση και την αποστολή πολύ καλύτερο από το αναμενόμενο. Μεγάλη διαφορά στις τιμές και το ενδιαφέρον για συνεργασία σε σχέση με όσους ανταγωνιστές προσέγγισα προηγουμένως. Αξίζετε συγχαρητήρια και σας εύχομαι πάντα καλές δουλειές!
 • Avatar Ioannis Nikoloudakis ★★★★★ 2 years ago
  Very experienced staff, professional grade service. We are very happy customers and will use Deltagraphix services again. … More

Δείτε όλες τις κριτικές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA !

Ανακαλύψτε πως μπορεί να ωφεληθεί το brand σας από τις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας.

     

 

 

DELTAGRAPHIX
Strategy / Marketing / Branding / Design / Printing / Internet Services / Social Media

Κoνδυλάκη 2, (Κομμένο Μπεντένι) 71305, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: +30 2810 333899  • info@deltaprint.gr

© DELTAGRAPHIX 1996-2021