3° Φεστιβάλ Ιταλικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2018

Η Deltagraphix χορηγός επικοινωνίας στο 3° Φεστιβάλ Ιταλικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2018.

Η Deltagraphix χορηγός επικοινωνίας στο 3° Αφιέρωμα Ιταλικού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το φεστιβάλ έρχεται στην Ελλάδα από το AIAL και περιλαμβάνεται στο Tempo Forte. Είναι μία πρωτοβουλία της Ιταλικής Πρεσβείας με την υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού. Είναι στα πλαίσια του Δικτύου Έλληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας, υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Οι ταινίες, είναι σε ιταλική γλώσσα με υπότιτλους. Δόθηκαν δωρεάν σε όλες τις Ιταλικές Πρεσβείες και Μορφωτικά Ινστιτούτα του κόσμου από το Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου Μικρού Μήκους. Όλη η δράση γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τη Διεθνή Συνεργασία.

Οι ταινίες μικρού μήκους του αφιερώματος προβάλλονται σε δύο βράδια διαρκείας περίπου 80′ το καθένα. Αντιπροσωπεύουν μια επιλογή από τα πιο ενδιαφέροντα έργα των Ιταλών σκηνοθετών τα τελευταία δύο χρόνια στο είδος της κωμωδίας, του δράματος και του ντοκιμαντέρ.

Στο Ηράκλειο οι προβολές θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 4 και την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:00 στην αίθουσα «Μανώλης Καρέλλης» του κτιρίου Ανδρόγεω.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει το Επίτιμο Υποπροξενείο της Ιταλίας. Σε συνεργασία με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΑΖΑΛΙ, το οποίο πραγματοποίησε τον ελληνικό υποτιτλισμό των ταινιών. Το φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Η διαφημιστική εταιρία Deltagraphix με αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς είναι χορηγός και έχει την επιμέλεια επικοινωνίας. Έχει αναλάβει να σχεδιάσει και να εκτυπώσει το έντυπο υλικό του φεστιβάλ.

Οι προβολές είναι με είσοδο ελεύθερη.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση