Εταιρικά Νέα

Εκτυπώθηκε και διανέμεται ήδη το νέο μηνιαίο πλάνο γραφείου 2021 για λογαριασμό της εταιρίας Τεχνοοικονομική. Read more

Εκτυπώθηκε το νέο ημερολόγιο 2021 της εταιρίας Top Clean – Γενικοί Καθαρισμοί. Read more

Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο το 2021

Ευχόμαστε καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα, το 2021 να μας βρει όλους Υγιείς! Read more

Η Deltagraphix είναι για 6η συνεχόμενη χρονιά χορηγός επικοινωνίας στο FESTIVAL DEL CINEMA ITALIANO. Την διοργάνωση έχουν οι ξένες γλώσσες Καζάλι και το Vice Consolato Onorario d’ Italia Iraklio. Συνδιοργανωτές είναι το Europe Direct Crete και ο Δήμος Ηρακλείου.
Read more

Σχεδιασμός και εκτύπωση επικοινωνιακού υλικού από την Deltagraphix για μια ξεχωριστή παράσταση με τίτλο “Δρόμοι στο φως”. Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο Κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο Κρήτης. Read more

Το νέο έντυπο ΕΟΣ Ηρακλείου του Α’ εξαμήνου 2019 βρίσκεται στον σχεδιασμό. Είναι σχεδόν έτοιμο να πάει για εκτύπωση. Αγαπάμε Ε.Ο.Σ. Ηρακλείου!

Read more

3° Φεστιβάλ Ιταλικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2018

Η Deltagraphix χορηγός επικοινωνίας στο 3° Αφιέρωμα Ιταλικού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Read more

Την υπογραφή της Deltagraphix θα φέρουν οι ατζέντες του ΟΛΗ για το 2019.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ανέθεσε στην Deltagraphix τον σχεδιασμό και την εκτύπωση της ατζέντας-ημερολόγιο του 2019.
Read more

Deltagraphix στην 16η Πανελλήνια Έκθεση Συσκευασίας

Η Deltagraphix ήταν παρούσα στην Πανελλήνια 16η Έκθεση Συσκευασίας 2018.

Η έκθεση έλαβε χώρα στις 12 – 15 Οκτωβρίου 2018 στο σύγχρονο και απολύτως  λειτουργικό Metropolitan Expo. Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες έδωσαν βροντερό παρών.

Read more

Η Deltagraphix χορηγός στο 5ο Festival Del Cinema Italiano 2018

Η Deltagraphix είναι για μία ακόμα φορά χορηγός επικοινωνίας στο FESTIVAL DEL CINEMA ITALIANO. Την διοργάνωση έχουν οι ξένες γλώσσες Καζάλι και το Vice Consolato Onorario d’ Italia Iraklio. Συνδιοργανωτές είναι το Europe Direct Crete και ο Δήμος Ηρακλείου. Read more

H DELTAGRAPHIX ήταν παρούσα στο 3ο FuckUp Nights Heraklion. Στο event που γιορτάζει την αποτυχία, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου.

Read more

Η Deltagraphix έδωσε το παρόν στην FESPA 2018 στο Βερολίνο, σε μία πολύ σημαντική έκθεση μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης που πραγματοποιήθηκε στο Messe Berlin του Βερολίνου, από τις 15 έως τις 18 Μαΐου 2018. 

Read more