Η Deltagraphix παρούσα στο 3ο FuckUp Nights Heraklion, στο event που γιορτάζει την αποτυχία.

H DELTAGRAPHIX ήταν παρούσα στο 3ο FuckUp Nights Heraklion. Στο event που γιορτάζει την αποτυχία, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου.

Ένα από τα μεγαλύτερα “taboo” της κοινωνίας μας είναι η αποτυχία. Οι περισσότερες ιστορίες που ακούμε καθημερινά σε άρθρα, σε συνεντεύξεις, αλλά και σε events αφορούν τις επιτυχημένες ιστορίες καριέρας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εδραίωση μιας κουλτούρας που επικροτεί τα success stories και δημιουργεί την ανάγκη για επιτυχία και αποδοχή.
Αν όμως κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, θα παρατηρήσουμε ότι ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Αλλά ήταν στρωμένος με λάθη, μη παραγωγικές προσπάθειες και πολλές αποτυχίες.

Αυτό κάνει το event του Fuckup Nights Heraklion ξεχωριστό! Οι ομιλητές έχοντας στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες μοιράζονται τα λάθη τους και τις αποτυχίες τους ανοιχτά. Χωρίς ντροπή, σε ένα χαλαρό κλίμα και με αυτόν τον τρόπο, καλωσορίζουν και απενοχοποιούν την έννοια της αποτυχίας. Έτσι η έννοια αυτή αποκτά άλλη διάσταση στην επαγγελματική μας πορεία αλλά και στην κοινωνία μας!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση